Traditionen tro afholdt vi i SJOK vores årlige grilldag i spejderhytten i Gørding, søndag d. 26.06.2022. Lis var primus motor for arrangementet, vi siger tak for hendes indsats.

Det blev en rigtig hyggelig dag, og vejret var bare perfekt. Der var enkelte afbud p.  g. a. sygdom, men 20 medlemmer var mødt op.  Efter formandens velkomst, sang vi som traditionen byder en sang fra vores sangbog. Som noget nyt prøvede vi, at arrangere en lille turnering i stigegolf, medens pølserne og grillkøllerne simrede lystigt på grillen. Det blev en stor succes, 16 spillere stillede op til start, og dem som mente, at de ikke kunne finde ud af det, fandt hurtigt ud af, at det ikke var så svært. 4 holdvindere spillede videre om at komme i finalen. De to finalister blev Stub og Lisbeth, der blev spillet med stor ildhu, men det blev Stub, der løb med sejren. Han inkasserede en flaske vin for den flotte præstation, og Lisbeth fik en Grimberger øl for den flotte andenplads.

Så var maden efterhånden blevet klar, alle gik til bords og forsynede sig med salat, kartoffelsalat, grillkøller pølser og brød m.m. Efter maden havde Krista en plante med til salg, og som sædvanlig var der amerikansk lotteri, hvor der var 3 flotte præmier. Knitta havde også som sædvanlig et udvalg med fra drivhuset, så man kunne få suppleret lidt op i samlingen derhjemme. Til sidst blev de medbragte kaffekurve pakket ud og snakken gik lystigt over en kop kaffe. Efter ca. 4 hyggelige timer, begyndte folk at bryde op og køre hjem. Nogle havde jo langt hjem, andre ganske kort.

 

Bestyrelsen siger tak for en rigtig hyggelig dag.

I juli måned holder vi jo sommerferie, så næste arrangement er 21/8, se omtale i bladet eller her på hjemmesiden.

Hav en rigtig god sommer, og på gensyn i august.

Jørn Baagø