sjok.dk

Julefrokost 2022

Kære medlemmer af SJOK.

Søndag d. 11. december 2022 prøvede vi noget nyt i SJOK, nemlig at holde julefrokost. På julebankomødet i slutningen af november, blev der forespurgt, om der var stemning for at afholde en julefrokost for klubbens medlemmer. Tilslutningen var stor (20 forhåndstilmeldinger), trods den korte betænkningstid, så vi besluttede os for, at stable noget på benene.

Der blev købt ind, bestilt lokale og alt blev tilrettelagt på kort tid. Det blev virkelig en god dag. Julemanden stod i døren og bød folk velkommen, 23 deltagere blev det til i alt. Knitta havde taget lidt med fra drivhuset, så mens der blev lagt sidste hånd på maden, var der lige tid til at få købt de sidste blomster i år. Der blev serveret traditionel gammeldags julemad, og folk tog godt for sig af retterne.

Der var medtaget 4 planter til pral, det var vi ikke lige forberedt på, så vi måtte improvisere med en håndsrækning, og dette endte med en sejr til Karen Marie Thiim som fremviste en Paphiopedilum med en fantastisk flot stor blomst. Vi glæder os til at læse lidt nærmere om dens historie.

Lis havde bagt dejlige muffins til os, tak for det! De kunne lige klemmes ned sammen med kaffen oven på al julemaden. Da alle var godt mætte, blev der gjort klar til pakkespil. Der var virkelig krig om pakkerne, og folk løb rundt og stjal fra hinanden, det var godt med lidt motion oven på al den mad. Da klokken ringede og alle pakkerne fordelt, blev der pakket op, nogle med flere pakker end andre. Sidst på eftermiddagen var det tid til at bryde op og køre hjem. Bestyrelsen vil gerne sige tak til alle de fremmødte for, at de var med til at skabe en rigtig hyggelig og sjov eftermiddag. Vi håber på en gentagelse til næste år.

Hermed vil vi gerne ønske alle medlemmer en rigtig god jul og et godt nytår.

På glædelig gensyn i 2023.

P.S. Vi har lige modtaget programmet for den planlagte forårstur til Holland, som OKF har arrangeret, og som vi meget gerne må deltage i. Se programmet HER.

På bestyrelsens vegne

Inge Bjørnhart Skov

Sekretær

Klar til julefest
Julemanden er klar til at byde velkommen
Pakkespil
Gæsterne er klar med deres medbragte sult
Der bænkes
Ikke alle var til blodpølse...
men alle syntes om udbuddet af drikkevarer
Pralplanter
Endnu mere pral
Og så igen
også denne var til at prale af