sjok.dk

Grilldag i Gørding

søndag, den 25. juni 2023

Den 25/6 fik vi i SJOK afviklet vores årlige grilldag i Spejderhytten i Gørding. 

Trods tørke og afbrændingsforbud fik vi placeret vores to gasgrill et fornuftigt sted, så vi kunne afvikle arrangementet på forsvarlig vis. Vejret var med os, solen skinnede fra en næsten skyfri himmel. 26 medlemmer var mødt op, det var dejligt at se så mange mennesker, og vi havde to nye medlemmer iblandt os, velkommen til dem. Da alle var mødt, og Knitta havde fået sine salgsplanter stillet op, var der lige lidt tid til at få handlet de nødvendige planter med hjem. 

Derefter startede vi på vores turnering i stigegolf, mesteren fra sidste år, som var STUB, skulle jo forsvare sin titel. Vi konstaterede, at det kan være en udfordring at få mere end 20 mennesker til at spille stigegolf – efter de samme regler-. Det lykkedes dog at få afviklet den indledende runde, inden folk var ved at dø af sult. Vi fik tændt op under koteletterne og pølserne, og folk fik fundet en plads i hytten, og så blev der ro for en stund, medens sulten blev stillet. Efter maden spillede nr. 1 og nr. 2 fra hvert hold i indledningen videre, og til sidst blev der fundet en vinder, og årets mester blev Henning Thiim. Så var det tid til at finde den medbragte kaffe og kage frem. 

Samtidig kunne vi så kåre månedens praleplante. Der var tre planter stillet frem, Karen-Marie fortalte om sin Haraella odorata, i daglig tale kaldt ”lille Ella”, Ingrid præsenterede en meget flot Dendrochilum magnum med mange flotte blomster, og til sidst kom STUB og fortalte om sin Phal. Botanisch.

Vinderen blev Ingrid med 8 stemmer, som udløste et gavekort på 100 kr. Så blev der solgt lodder til amerikansk lotteri, og vi fik trukket de 6 heldige vindere. Snakken gik lystigt, og først sidst på eftermiddagen brød folk op og begyndte at drage hjemad.

Bestyrelsen vil gerne sige alle de fremmødte tak for en dejlig hyggelig dag. I juli har vi jo ingen arrangementer, så vi vil gerne ønske alle medlemmer en god sommer.

På bestyrelsens vegne

God sommerhilsen

Inge Bjørnhart Skov

sekretær

Der handles hos Knitta:

 

Der spilles Stigegolf:

 

Pralplanter:

Der synges:

 

Finaletid:

Der spises:

 

Den stolte vinder: Henning Thiim


2. pladsen

Karen-Marie fortæller om sin plante:

Ingrid fortæller om sin plante:

Stub fortæller om sin plante:

Ingrid blev med sin plante månedens vinder.