sjok.dk

 

Så nærmer julen sig med hastige skridt, og det er tid til at tænke på vores årlige julemøde/bankospil. HUSK sidste tilmelding er d. 19/11 2023 til Jørn på tlf. 20542455 eller mail joern@vejenhs.dk Vi skal som sædvanlig have planter til pral og evt. også til auktion, og så skal vi selvfølgelig også spise flæskesteg og drikke kaffe. Vi mødes d. 26/11 2023 kl. 11.00, men OBS OBS i år skal vi være i hjørnesalen på Hotel Rødding, Rødding Torvet 8, 6630 Rødding.

 

Der var heldigvis også i år stor interesse for, at vi afholder julefrokost ligesom sidste år. Dette vil ske d.10/12 2023 i fælleshuset Østerbyparken 1 i Rødding. Vi mødes kl. 12.00, menuen vil som sidst bestå af gammeldags julemad, inkl. kaffe og småkager. Drikkevarer kan som sædvanlig købes til fornuftige priser. For at få lidt motion oven på al maden, vil vi spille pakkespil, så husk en lille pakke til ca. 30kr. HUSK sidste tilmelding til julefrokost er d. 26/11 2023 ligeledes til Jørn, da vi gerne vil have lidt tid til at købe ind og få lavet noget godt mad til jer.

 

Vi er blevet gjort opmærksom på, at følgende passus skal stå ved tilmeldinger, for at Jørn kan tage billeder fra vores møder, som kan komme på hjemmesiden. Man kan godt undgå at blive fotograferet, så skal man bare gøre Jørn opmærksom på det.

 

OBS!
Når du tilmelder dig til dette arrangement, accepterer du samtidig, der eventuelt kan blive fotograferet, og billederne brugt i forbindelse med omtale af arrangementet på foreningens hjemmeside, Facebook, i presseinformationer og lignende!

 

Mange julehilsner og håb om at se rigtig mange til julehygge.

 

Inge Bjørnhart Skov

Sekretær i SJOK