sjok.dk

AKTIVITETSKALENDER FOR SJOK 2024

April: Den 21/04 2024 kl. 13.00 afholder vi klubmøde i Fælleshuset Østerbyparken 1 i Rødding. Vi starter med pral og auktion, som vi plejer. Derefter har Ingrid Andreasen lovet at komme og fortælle os om sin opstart i klubben, og hvordan livet var i klubben dengang, og lidt om hvad hun har oplevet i de mange år, der er gået. Undervejs skal vi selvfølgelig også have kaffe og kage.

 

Maj: Den 26/05 2024 kl.13.00 afholder DOK deres årlige generalforsamling. Det foregår på Kulturstedet i Lyngby. Se nærmere omtale i Orkidebladet nr. 2 som udkommer først i marts.

 

Juni: Den 30/06 2024 kl.11.00 afholdes traditionen tro Grilldag i Gørding i Spejderhytten, Sdr. Lourupvej 21,6690 Gørding.

 

Juli: Ingen møde

 

August: Vi arbejder med at arrangere en tur til Rosenfestival i Bogense, den første weekend i august. Det bliver nok med samkørsel, og en fælles samling på et endnu ikke fastlagt sted. Måske fælles frokost inde eller ude, derefter ” fri leg ”, måske fælles samling til en kop kaffe, inden vi kører hjem. NJ og IB undersøger muligheder for samlingssteder m.m.

Nærmere planlægning følger.

 

 Vi har ikke noget klubmøde i marts og maj, da der her er mulighed for at deltage i andre arrangementer udenfor klubbens regi. Derfor har vi arrangeret et ekstra møde i august.

Den 25/08 2024 tager vi på besøg hos Johnny og Birthe, som har lovet at vise os deres orkidesamling.  Mødested: Bredgade 19 i Hejnsvig kl. 13.00.

Vi satser på godt vejr, så vi kan drikke kaffe i haven og måske også spise en grillpølse inden vi kører hjem.

 

September: Den 29/09 2024 tager vi en tur til Århus. Vi har fået lov til at komme på besøg hos Jørn Schou Nielsen, han vil gerne vise sine orkideer frem. Der vil være mulighed for at drikke kaffe hos ham, og han vil også gerne stille sin grill til rådighed, så vi ikke skal køre sultne derfra. Vi har også tilsagn om et besøg på Rønbæk orkidegartneri på samme tur. Dette kan evt. være en bustur med egen chauffør, eller en kør selv tur. Nærmere planlægning af turen følger.

 

Oktober: Den 20/10 2024 kl. 13.00 vil vi lave en hyggedag i Fælleshuset i Rødding, hvor vi kan udveksle gode og dårlige erfaringer med orkideer. Vi skal selvfølgelig også have kaffe og kage.

 

November: Den 24/11 2024 afholdes vores traditionelle julemøde med flæskesteg og bankospil.

Mødested, Hotel Rødding kl. 11.00

 

December: Den 15/12 2024 afholder vi igen julefrokost i Fælleshuset i Rødding kl. 12.00

 

                                                                                                                                                          

P.S. Alle tilmeldinger skal ske til Jørn Baagø tlf. 20 54 24 55 eller på mail joern@vejenbc.dk.

Hvis ikke andet er nævnt, skal det ske senest en uge før afholdelse af møde. Jeg skal nok udsende remindere og detaljer i god tid, som jeg plejer.

 

OBS OBS: Som noget nyt, vil vi gerne opfordre alle medlemmer, der ønsker at købe planter til vores klubmøder, at de foretager plantekøb, inden vores møder går i gang. Kom gerne en halv time før, så vi alle kan være med fra mødets start. Hvis man ikke kan nå det henstilles til, at man venter til det officielle møde er slut. Desuden vil vi gerne have, at alle planter til pral og auktion er registreret et kvarter før mødets start, så alle planter kan være med i bedømmelsen fra starten. På forhånd tak.

 

Til orientering: Når du tilmelder dig et arrangement i SJOK, accepterer du samtidig, der eventuelt kan blive fotograferet, og billederne brugt i forbindelse med omtale af arrangementer og på foreningens hjemmeside, Facebook eller i presseinformationer og lignende.

 

Med ønsket om et godt år 2024

På bestyrelsens vegne

Inge Bjørnhart Skov